reklámbox
 
 
reklámtábla reklámtábla reklámtábla reklámtábla reklámtábla reklámtábla
 
 
   
  Bemutatkozás
spacer
 
Reklámbox-R Kft.
1161 Budapest, Mária utca 15
Tel.: 06-1 402-4441
info@reklambox.hu
+36 20 / 965-1838
Kapcsolattartó:
Oroszvári Zoltán

 

   
 
 
 
 

Cégünk megrendelés alapján, egyedi reklámtáblák, plasztikus feliratok, információs és egyéb feliratok, bemutató állványok, médiaállványok és egyéb reklámeszközök tervezésével, kivitelezésével és felszerelésével, szervizelésével foglalkozik.
1984-ben szabad szellemi foglakozásként indultunk, később betéti társasági, jelenleg Korlátolt felelősségű társasági formában végezzük tevékenységünket.

Eleinte kiskereskedelmi egységek, üzletek, vállalkozások dekorációs munkáit, reklámberendezéseit, később az évek multával elnyertük nagyobb cégek bizalmát is, így nagyobb példányszámú sorozatgyártású termékeket is készítettünk.
Kreatív javaslatokkal technikai, kivitelezési ötletekkel segítjük, támogatjuk megrendelőink igényeit.

Elkészített termékeink minőségére az országban a mai napig működő több reklámtábla, reklámeszköz, plasztikus felirat utal.
Az eltelt évek alatt gyakorlatilag az országban kivitelezett referencia munkáink hozták az újabb megrendelőinket.
A mögöttünk álló több évtizedes tapasztalatunkkal vállaljuk a reklámberendezések tervezését, kivitelezését, az ötletadástól, a termékfejlesztésen, tervezésen át a helyszíni installálásig. A kivitelezések során az egyedi megjelenést, a minőséget és megbízhatóságot biztosító, válogatott anyagfelhasználás és kidolgozás vezérel minket.

Reklámeszközeinkre, munkáinkra megegyezéstől függően 3-5 év garanciát adunk, valamint vállaljuk azok utólagos szervizelését, karbantartását is.
Az elmúlt évek alatt sok megrendelőnknek valósítottuk meg elképzelését, köztük számos visszatérő megbízót köszönthetünk ügyfeleink között.
 
       
     
 
KEZDŐOLDAL elv SZOLGÁLTATÁSAINK elv TERMÉKEINK elv REFERENCIÁINK elv BEMUTATKOZÁS elv KAPCSOLAT elv JOGI NYILATKOZAT
reklámbox © Copyright 2011 Reklámbox-R Kft. Minden jog fenntartva
Tel.: +36 1 402-4441 elv mobil: +36 20 / 965-1838 elv e-mail: info@reklambox.hu