reklámtábla reklámtábla reklámtábla reklámtábla reklámtábla reklámtábla
 
 
   
  Jogi nyilatkozat
spacer
 
Reklámbox-R Kft.
1161 Budapest, Mária utca 15
Tel.: 06-1 402-4441
info@reklambox.hu
+36 20 / 965-1838
Kapcsolattartó:
Oroszvári Zoltán

 

   
   
 

A Reklámbox-R Kft. weboldalát minden érdeklődő a saját felelősségére veheti igénybe, oldalaink megnyitásával elfogadja és tudomásul veszi az alábbi feltételeket.

Weblapunk tartalma, elrendezése, bármely részlete, grafikai-, formai megjelenítése, látványeleme, dokumentum és képanyaga a Reklámbox R Kft. szellemi tulajdona, így szerzői jogi oltalom alatt áll.

Oldalainkon található képes vagy szöveges információk, grafikák, logók nem módosíthatók, nem másolhatók, nem sokszorosíthatók, más weboldalakon nem felhasználhatóak, különösen nem megengedett kereskedelmi célokra történő felhasználásuk.

A weboldalunk tartalmának teljes, vagy részleges másolása, reprodukálása, terjesztése, sajátként történő feltüntetése illetve saját számítógépen, adathordozón történő kereskedelmi (üzleti) célú tárolása a szerzői jog megsértésének minősül.

Előzetes egyeztetéssel, írásbeli engedéllyel lehetősége nyílik a honlapon közzétett adataink információink a személyes használatot meghaladó, ésszerű felhasználására.

Védelem alatt álló logók, cégnevek, védjegyek:

Honlapunk oldalain gyakran találkozhat más cégek, termékek védett neveivel, logóival. Ezek a bejegyzett nevek, logók minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik illetve azokat minden esetben a bejegyző cég védjegyének kell tekinteni.


Saját bejegyzett neveinket és doménjeinket - a "www.reklambox.com", illetve a www.reklambox.hu domain nevet senki sem használhatja üzleti céllal mások megtévesztésére, vagy a cégünk lejáratására. Fenntartjuk a jogot, hogy oldalaink tartalmában, értesítés nélkül bármikor változtassunk, módosítsunk, vagy javításokat hajtsunk végre, illetve információkat, dokumentumokat, képanyagokat szüntessünk meg.

Nem vállalunk felelősséget az esetlegesen előforduló változtatásokért, hiányosságokért, oldalaink nem megfelelő működéséért, a pontatlanságokért, valamint az ezekből és általánosságban a weboldal használatával kapcsolatosan keletkezett károkért.

Honlapunkon elhelyezhetünk más oldalakra mutató linkeket, azonban nem vállalunk felelősséget harmadik fél által létrehozott, tárolt, továbbított, hozzáférhetővé tett adatokért, tartalmakért, melyekre a Reklámbox-R Kft. oldalai hivatkoznak.

Az interneten közvetített üzenetek tartalmához hozzáférhetnek illetéktelen személyek, s így annak tartalma módosulhat, elveszhet. Következetesség képpen weboldal felhasználásából eredő károkért, veszteségekért cégünk nem felel.
 
       
     
 
KEZDŐOLDAL elv SZOLGÁLTATÁSAINK elv TERMÉKEINK elv REFERENCIÁINK elv BEMUTATKOZÁS elv KAPCSOLAT elv JOGI NYILATKOZAT
reklámbox © Copyright 2011 Reklámbox-R Kft. Minden jog fenntartva
Tel.: +36 1 402-4441 elv mobil: +36 20 / 965-1838 elv e-mail: info@reklambox.hu